Hetty: 'Ik wil alle aardbeien proeven'

7 mei 2015

Hallo Rianne en Esther,

Zo, daar zijn we weer met een nieuw verhaal vanuit Mussel, Groningen .

Allereerst leuk Rianne , nu fijn bij Jan met je hele beestenboel! Zijn ze allemaal goed gewend aan elkaar? Ook aan Jan? En Esther, blij met jullie nieuwe keuken? Al lekkere dingen gekookt voor jouw vent? Ik hoor de verhalen wel!

Bij mij zit de stageperiode erop! En wat denk je? Geslaagd!! Haha! Ik ben en werk nu regelmatig bij Geert in de winkel of whatever. Waar het nodig is, help ik een handje mee. Gezellig en lekker druk! Mijn naam staat nu zelfs op de kassa, dus ik hoor er nu echt bij. Ik moet de heerlijke aardbeien en alle verdere zomerse producten verkopen en natuurlijk wil ik dan alles ook even proeven. Je moet wel weten hoe iets smaakt en of het lekker is… Nou heeeerlijk allemaal! 

Hoogseizoen

Verder ben ik ook bezig met wat kleine aanpassingen en veranderingen in het huis. Ik probeer het vooral gezellig te maken. Echt grote dingen, daar is het nu te druk voor. Het is hoogseizoen nu! In de horeca is ook de drukste tijd in de zomer, maar bij een kweker ook! Dus dat blijft hetzelfde. Alleen de werktijden zijn anders. Bij Geert begint de dag vroeg en is het overdag erg druk en in de horeca gaat de drukte vaak door tot laat in de avond of in de nacht!

Ik vind het heerlijk om zoveel bij Geert te zijn. Ik vind het fijn dat ik mijn draai heb gevonden hier en dat we het samen zo fijn hebben.

Nou ik zie jullie brieven weer graag! Ik ben benieuwd hoe het met jullie allemaal gaat!!

Groetjes,
Hetty