Hetty's brief: 'We zijn heel gelukkig met elkaar'

7 mei 2015

Hallo Esther, Esther en Rianne,

Na maanden van hectiek en mediagekte is de rust gelukkig weer enigszins terug gekeerd! Ook ik, moet net als jullie, nog steeds wennen om nu bekende Nederlander te zijn!

Hallo Esther, Esther en Rianne,

Na maanden van hectiek en mediagekte is de rust gelukkig weer enigszins terug gekeerd! Ook ik, moet net als jullie, nog steeds wennen om nu bekende Nederlander te zijn!

In het begin word er naar je gezwaaid en dan denk je, die mensen ken ik niet. Al snel is het van, och ja, iedereen kent mij natuurlijk! Maar het is ook wel leuk de reacties die je soms krijgt! Bijna alle reacties zijn leuk en positief!

Aardbeien plukken

Mijn leven is wel anders geworden. Ik ben continu bezig met het plannen en regelen om zoveel mogelijk naar Geert te gaan. Ik rijd iedere week naar Geert en doe daar van alles in huis. Nog een paar weken en dan komen de aardbeien en ga ik mee plukken! Het is nu al een prachtig gezicht om al die bloesem te zien!

Passie voor zijn bedrijf

Het seizoen vol met drukte komt er aan. De asperges zijn er al volop en Geert gaat ze iedere ochtend steken. Ze zijn heerlijk! De passie die Geert voor zijn bedrijf en producten heeft is prachtig om te zien en naar te luisteren. Ik ga ook meehelpen in de winkel met de verkoop. Zoveel ik kan help ik mee, maar ik heb ook mijn werk in de horeca nog, dus ik zal regelmatig op en neer rijden. Want ook mijn eigen werk vind ik leuk. Dus daar moet ik mijn weg nog in vinden. 

Nog steeds te koop

Wat kan je leven in een korte tijd veranderen! Vanaf de dag dat ik bij Geert zijn boerderij naar binnen stapte, tot nu is er zoveel gebeurd! Maar wel heel leuk allemaal. Ik geniet van alles en vooral van Geert :). We zijn heel gelukkig met elkaar.

Ik ben ook benieuwd hoe het met de verkoop van het huis van Rianne is. Mijn huis is nog steeds te koop, dus het is afwachten. En Esther, hoe ver zijn jullie met de verbouwing? En Esther en Bertie: wat een leuk vooruitzicht met de oldtimerrit!

Nou ik kijk weer uit naar jullie verhalen!

Lieve groetjes van Hetty