Ingrid geeft antwoord op je vragen

18 oktober 2009

Kijkers steken Ingrid met graagte een hart onder de riem: ‘Ik had echt verwacht dat jij zou doorgaan en dat je mocht blijven. Je bent een heel leuke en lieve vrouw en ik weet zeker dat je in de toekomst een leuke man tegenkomt. Of: ‘Wat een ideale vrouw die Ingrid! Jammer dat ik boer Hans niet was…..’

Verder waren er ook nog vragen. Ingrid geeft antwoord op een selectie van deze vragen.

Hans Ingrid

 

Hanneke uit Dordrecht: Heb je spijt dat je aan het programma mee hebt gedaan of ben je blij met de ervaring?
Ik heb absoluut geen spijt dat ik heb meegedaan. Het was een leuke ervaring. Ik heb er vriendinnen overgehouden, ik heb nog steeds contact met Jo en Audrey. In eerste instantie heeft het niet gebracht wat ik hoopte, maar je weet niet wat er nog uitkomt. Je bent toch met je hoofd op tv geweest.
Ik heb er in ieder geval meer zelfvertrouwen door gekregen. Het is een leuke bevestiging dat je brief is uitgekozen. Heel erg leuk zelfs.

Frank uit Schaijk: Ik kon in de uitzendingen niks vinden over jouw achtergrond. Welk werk doe je en wat wil je voor leven en man?
Ik werk op een school, een mbo. Daar ben ik decaan.

Wat ik wil? Gelukkig zijn, leuke dingen doen, leuke mensen om je heen. En: huisje boompje beestje. Beestjes heb ik al: een cavia, een kat en twee vogeltjes.

Ik zoek een man met een leuke uitstraling. Liefst met humor. Het moet gewoon klikken.  Dat heb ik geleerd van Frits, de vader van Hans. Hij zei dat, en zo is het. Het maakt niet uit wat voor werk je doet, of wat je hobby’s zijn.

Peter uit Amsterdam: Was je verliefd op Hans?
Ik was nog niet door en door verliefd, maar ik had het wel serieus kunnen worden. Ik heb het kunnen tegengehouden. Ik besloot mezelf niet gek te laten maken en dat is gelukt. Als je het programma op tv terugziet, komt het weer even terug. Maar nu is het afgesloten. Het is goed zo.

Els uit Zutphen: Vind je nog steeds dat je te weinig van jezelf heb laten zien?
Ik ben mezelf geweest en dat is de beste manier om jezelf te laten zien. Het zou anders heel geforceerd zijn.

Anne uit Waalwijk: Als je had geweten dat je weg moest, had je dan iets anders willen doen?
Dan had ik me juist eerder meer teruggetrokken. Ik ben niet de persoon die alles uit de kast gaat halen om iemand te overtuigen. Iemands gevoel is iemands gevoel.

Sophie uit Waalwijk: Zijn gerbera’s nog steeds je lievelingsbloemen?
Het zijn nog steeds heel mooie  bloemen, maar of het mijn lievelings bloemen zijn?
Gerbera’s hebben een lange steel met alleen een mooi kopje erop. Ik vind het mooi als een bloem wat voller is. De kleuren van gerbera’s zijn wel heel mooi. 
 
Suuz uit Zierikzee: Wie van de overblijvers geef je de meeste kans?
Alle twee. Poeh, ik zou geen keuze kunnen maken tussen Audrey en Jo. Ik ben blij dat ik die keus ook niet hoef te maken, maar dat hans dit moet doen.