Interview Harrie: Het was een mooie ervaring..

13 februari 2011

Als we Harrie bellen voor dit interview is hij bezig met kuilsnijden. Hij vindt het geen punt om vanaf de trekker vragen te beantwoorden. Twee vragen spannen de kroon: Zou je de boerderij voor de liefde opgeven en wat als Annemarie je alsnog belt. Wat heeft Harrie hierop te zeggen?

adte

Rietje uit Rosmalen: Was het niet vreemd om meteen weer zelf alleen thuis aan de slag te gaan, terwijl je al die tijd samen met Annemarie en de anderen bezig bent geweest op haar boerderij?
Ik vond het wel prettig om thuis aan de gang te gang te gaan. Het was ook lekker om thuis te zijn, want ik had de hond gemist.
Wat ik als eerste heb gedaan? Eerst heb ik kuilgras gesneden voor de koeien en daarna koeien gemolken. Lekker om dingen te doen in plaats van direct te gaan zitten. Ga je ook maar nadenken. 

Marjolein uit Heenvliet: Wat als Annemarie bedenkt dat ze verkeerd gekozen heeft. Zal je haar dan met open armen ontvangen en haar alsnog een kans geven?
Tsja. Omdat dit nu niet speelt, kan ik op deze vraag lastig antwoord geven.
Ik hou er in ieder geval geen rekening mee.  Annemarie kiest voor Adriaan. Ik kan het ook goed met Adriaan vinden. Dan vind ik het ook gewoon leuk voor hen.

Hanna uit Groningen: Ik ben toch wel heel benieuwd wat gaat er met jullie gebeuren als jullie elkaar weer tegen komen in een kroeg?
Ik denk dat we dan gewoon heel gezellig kunnen kletsen met elkaar. 

Elly uit Zwolle: Had je verwacht dat Annemarie voor Adriaan zou kiezen? En wat dacht je toen je dat hoorde?
Ik heb er altijd wel rekening meegehouden, alleen al uit bescherming voor mezelf. Het zou anders zo kunnen tegenvallen, maar  het is niet dat ik me daardoor heb ingehouden. Ik kon er geen peil op trekken voor wie Annemarie zou gaan kiezen. Ze kon met ons allebei goed uit de voeten.
Ja, wat dacht ik toen ze voor Adriaan koos? Ik dacht : Shit! Oh. Verder heb ik er niet zoveel woorden voor.
Ik had het wel willen proberen met haar.  Annemarie is namelijk een leuke, spontane meid, en dat maakte de logeerweek erg gezellig.

Fabian uit Delft: Heb je achteraf geen spijt dat je niet meer initiatieven hebt genomen richting Annemarie om je kansen te vergroten?
Ik was mezelf, meer kan je niet doen. Wat had ik meer kunnen doen? Weet jij het, tips?

Tessa uit Ede: Als Annemarie voor jou had gekozen, was je dan bereid geweest je boerderij daarvoor op te geven en bij Annemarie in te trekken?
Nou, hierover heb ik niet echt nagedacht. Ik heb de boerderij van mijn ouders overgenomen. Het is iets eigens, het is iets van generatie op generatie. Dat geef je niet zo maar op. Uiteindelijk is dit ook niet aan de orde geweest, omdat ik niet gekozen ben.

Janine uit Amsterdam: Ik denk dat het programma wat aanbidsters voor je gaat opleveren. Merk je daar al wat van?
(Lacht) Ik hoop het! Ik heb al wel wat mailtjes gehad…

Irene uit Amstelveen: ik las dat je naast dieren ook van sport houdt. Welke zijn dat? En hoe breng jij het liefst je vrije tijd door?
In de winter schaats ik twee keer per week en in de zomer doe ik aan wielrennen. Vrijetijd? Heb ik dat? Sommige mensen werken van acht tot vijf uur en hebben daarna vrijetijd, maar in mijn leven loopt dat een beetje door elkaar heen. Zo is mijn werk ook nog eens mijn hobby.

Yvonne uit Terneuzen: Je bent zo'n sympathieke gozer en zo plezierig om naar te kijken, met die pretoogjes. Ik denk dat je best veel brieven zal krijgen als je volgend jaar zélf  zou meedoen met BZV! Overweeg je dat?
Ga jij schrijven dan? Ik vind deze ene keer wel leuk geweest. Het was een mooie ervaring, maar mij zie je volgend jaar niet terug.  Bedankt voor de complimenten!