Interview met Bertie: 'Ik zoek een vrouw met lef'

15 september 2014

Kijkers van Boer zoekt Vrouw konden vragen stellen aan Bertie. Wij legden een selectie aan haar voor. Lees hier haar antwoorden.

Karin uit Tilburg

Hoi Bertie, In de video van je vriendin Viola vertelt zij dat je twee kinderen hebt. Hoe oud zijn je kinderen en wonen ze bij jou? En betekent dit dat je ooit getrouwd bent geweest met een man of zijn het kinderen uit een vroegere relatie met een vrouw?

Mijn kinderen zijn tien en vijftien jaar en ze zijn twee dagen in de week bij mij. Soms vaker omdat ik met mijn werk wat makkelijker kan schuiven. In de zomer waren ze bijvoorbeeld een keer negen dagen bij mij. Ik ben co-ouder van de kinderen van mijn ex-vrouw.

Ada uit Graaf

Wat zoek je in een partner?

Ik zoek een intelligente en gelijkwaardige vrouw die respecteert hoe ik in het leven sta. En verder zoek ik een vrouw met lef. Als ze mij leuk vindt, moet ze zich niet laten afschrikken door de camera’s. Ik ben een boerin uit Zeeland en ga ook de uitdaging aan door aan Boer zoekt Vrouw mee te doen. De vrouw die ik zoek moet ook niet bang zijn om zichzelf te laten zien.

Eveline uit Raalte

Draag je weleens een jurk of een rok?

Doordat mijn huis acht jaar geleden is afgebrand ben ik al mijn jurken en rokken verloren. Daarna heb ik eigenlijk geen zin meer gehad om nieuwe jurken en rokken te kopen. Ik shop nu liever voor een leuke broek, shirt of jasje. Vroeger hield ik er heel erg van om te experimenteren met kleding. Als ik uit ging vroegen mensen zich vaak af of ik de act was of een travestiet. Ik ben lang en met hakken leverde dat nog wel eens gekke blikken op. 

Jessica uit Nieuwerschans

Je zegt dat je bijna nooit op vakantie gaat, zou je dat met een partner wel doen? Of heb je gewoon niet veel tijd?

Met een partner zou ik het hartstikke leuk vinden om op vakantie gaan. Dan zou ik er zeker tijd voor maken. Frankrijk en Engeland vind ik bijvoorbeeld fijne landen om naar toe te gaan. Eigenlijk zoek ik op vakantie: zon, cultuur en een normale temperatuur. Ik vind het maar niks als je door de hitte geen energie meer hebt om dingen te doen. Ik hou ervan om een beetje rond te slenteren en af en toe eens wat te bezichtigen.