Interview met Geert: 'Na zessen kom ik tot rust'

15 september 2014

Kijkers van Boer zoekt Vrouw konden vragen stellen aan Geert. Wij legden een selectie aan hem voor. Lees hier zijn antwoorden.

geert met hond

Kijkers van Boer zoekt Vrouw konden vragen stellen aan Geert. Wij legden een selectie aan hem voor. Lees hier zijn antwoorden.

Ina uit Sliedrecht

Hoi Geert, ik vroeg me af of je ook van strandvakanties houdt? En of je het eventueel geen bezwaar vindt als het een leuke gezellige vrouw buiten de regio Groningen betreft?

Ja, ik hou juist van strandvakanties. Ik ben niet zo’n type die allerlei musea en kerken wil bekijken. Ik hou ervan om een beetje rond te slenteren over de boulevard en af en toe op een terrasje te genieten van een biertje en wat lekkers. Als een vrouw de hele dag op het strand wil liggen, ga ik er wel naast liggen hoor. Maar liever ben ik wel een beetje bezig.

De vrouw hoeft zeker niet per se in Groningen te wonen. Het gaat er om dat we elkaar vaak genoeg kunnen zien. Dus als ze in Limburg woont, zou het wel fijn zijn als ze een auto heeft.  Maar ik kan natuurlijk ook naar haar komen!

Trudie uit Schiedam

Zou je het leuk vinden als je nieuwe partner ook een hond heeft?

Dat vind ik hartstikke leuk. Pukkie kan het net als ik met iedereen vinden, dus een extra hondje vinden we alleen maar gezellig. Met Tommy vond Pukkie het namelijk ook hartstikke leuk. Dan kunnen we gezellig met z’n vieren een rondje wandelen.

Annelieke uit Zwijndrecht

Wat doe je om een beetje tot rust te komen?

Na zessen als het werk gedaan is, kom ik tot rust. Dan ga ik graag even weg: een stuk fietsen, een stuk rijden met de auto of ergens een kopje koffie drinken. Ik vind het ook heerlijk om even televisie te kijken, maar dan val ik ook al wel gauw in slaap.

Jean uit Naarden

Hoe ziet jouw favoriete weekend eruit?

Ik vind het leuk om naar Duitsland te gaan en daar te ontbijten. Dan ga ik graag naar Bad Nieuweschans, een kuuroord net over de grens. Het is heerlijk om daar te genieten met een wijntje of even lekker in één van die baden te liggen. Ook vind ik het fijn om een lekker stuk te fietsen en af en toe weer ergens te stoppen bij vrienden of familie voor een biertje.