Interview met Gert-Jan: 'Als ik je mag, ga ik voor je door het vuur'

15 september 2014

Kijkers van Boer zoekt Vrouw konden vragen stellen aan Gert-Jan. Wij legden een selectie aan hem voor. Lees hier zijn antwoorden.

Gert-Jan

Kijkers van Boer zoekt Vrouw konden vragen stellen aan Gert-Jan. Wij legden een selectie aan hem voor. Lees hier zijn antwoorden.

Joke uit Apeldoorn

In de uitzending was te zien dat je graag muziek luistert, ga je wel eens naar een feest/festival?

Ik ben ooit wel eens naar Decibel geweest, maar dat was voor mij soms iets te veel hardcore. Een feest als Pussy Lounge past meer bij mijn muzieksmaak. Ik hou vooral van muziek van artiesten als Avici, David Guetta en Hardwell. Ik zou hen nog graag een keer zien optreden.

Daniëlle uit Houten

Wat heb jij een partner te bieden?

Ik ben heel ondernemend, ik vind het leuk om dingen te doen en eropuit te trekken. Ik vind mijzelf wel gezellig, ik ben trouw en als ik iemand mag, ga ik er ook honderd procent voor. Dan ga ik voor je door het vuur. Ook ben ik wel handig. Ik zet zo een kastje in elkaar, en ook de stalinrichting doe ik zelf. Alle klusjes aan huis en op de boerderij doe ik ook zelf.

Floor uit Loosdrecht

Je woont nog bij je ouders, blijven die ook bij je wonen als je een partner krijgt?

Officieel staat het bedrijf nu op mijn naam en het huis op mijn vaders naam. Maar mocht ik iemand ontmoeten, dan gaan mijn ouders op zoek naar iets anders. Ze zijn al wat ouder, dus dat wordt dan misschien een aanleunwoning. Maar een toekomstige vrouw hoeft in ieder geval niet bang te zijn dat we straks met z’n vieren in huis zitten. Het huis is ook wel aan een opknapbeurt toe, maar dat wil ik het liefst met een toekomstige vrouw doen. Samen een nieuwe start maken.

Esther uit Klazinaveen

Kook je zelf wel eens, wat voor eten vind je lekker?

Ik bak wel eens een ei. En wat ik ook wel lekker vind om te maken is een roerbakschotel, zoals kip Hawaï, met kip, rijst en ananas. Elk jaar gaan we met een groep vrienden op wintersport, en iedereen heeft daar dan zijn eigen kookdag. Zo leer je weer eens wat andere gerechten. Van mijn moeders kookkunsten moet ik het niet hebben. Vaak bel ik mijn zus voor tips. Zij heeft er wel verstand van. Wat ik ook erg lekker vind, zijn stamppotten met een bal gehakt. Gewoon lekker Hollandse pot, maar dat maak ik niet zo vaak.