Interview met Leo: 'Ik zou graag nog een gezinnetje stichten'

15 september 2014

Kijkers van Boer zoekt Vrouw konden vragen stellen aan Leo. Wij legden een selectie aan hem voor. Lees hier zijn antwoorden.

Kijkers van Boer zoekt Vrouw konden vragen stellen aan Leo. Wij legden een selectie aan hem voor. Lees hier zijn antwoorden.

Rita uit Lunteren

Is het een must dat je toekomstige vriendin nog kinderen wil? En wat is je leeftijdsgrens ongeveer?

Het is geen must, maar ik zou het wel heel mooi vinden. Ik zou graag nog een gezinnetje stichten. De leeftijdsgrens is een jaar of veertig, net zo oud als ik ben. Heel veel ouder kan ook niet, want dan wordt de kans op kinderen nog kleiner.

Jantine uit Papendrecht

Hoi Leo, mijn vraag voor jou is of je ook gelooft in God, voor mij is geloof wel erg belangrijk.

Ik geloof ook in God. Ik ben zo opgevoed en mijn hele familie gelooft in God. Ik ging ook altijd naar de kerk, maar de laatste jaren is dat wel wat minder geworden. Een vrouw hoeft voor mij niet ook per se in God te geloven. Ik vind het wel fijn als ze mijn geloof respecteert en dat ze me ook naar de kerk laat gaan, als ik dat wil.

Wilma uit Lunteren

Heb je een hekel aan piercings of tatoeages? Of knap je daar op af?

Ik heb geen hekel aan piercings en tatoeages en knap daar ook niet op af. Maar het moet wel een beetje met mate zijn. Ik vind bijvoorbeeld een tatoeage op de schouder best stoer, maar ze moet niet helemaal onder zitten. En dat vind ik ook zo met piercings. Ze moet niet één bonk ijzer zijn.

Nelleke uit Beetsterzwaag

Hoe merkte je dat er weer plek was voor een nieuwe vrouw in je leven?

Ik ben een jaar of vier vijf bezig geweest  met de verwerking van het overlijden van mijn vrouw. Toen zat mijn hoofd zo vol, en kon ik nergens anders aan denken. Sinds een jaar of twee merk ik dat ik weer de oude ben en dat hoor ik ook steeds vaker om mij heen. Je hoofd raakt ook weer leeg en dan kun je ook weer nadenken over een eventuele nieuwe vrouw in je leven. Ik mis iemand om mij heen, ik heb weer zin in de gezelligheid.

Eunice uit Ugchelen

Ik zag dat je nu vaak ’s avonds alleen televisie kijkt, hoe zou je avond er uit zien met een partner?

Eigenlijk gaat de televisie automatisch aan. Vaak kijk ik nog geen eens, maar is het meer voor wat achtergrondgeluid. Met een vrouw zal de televisie waarschijnlijk ook wel aangaan. Samen op de bank de dag doornemen en met een schuin oog naar de televisie kijken. Maar ik vind het ook heerlijk om een stukje te rijden in de omgeving en te genieten van de omgeving.