Interview met Linda

1 november 2012

Linda heeft afgelopen zondag definitief de boerderij van Aad verlaten. Fans van Boer zoekt Vrouw konden haar vervolgens het hemd van het lijf vragen. Lees hieronder het interview met Linda.

Linda

Jos uit Dronten
Je leek op de bloemkwekerij van Aad helemaal in je element te zijn. Had je jezelf zien werken in zijn bedrijf?

Ja, ik vond het heel leuk. Het was helemaal nieuw voor me en toch voelde ik me er helemaal thuis. Maar Aad was echt op zoek naar een vrouw, geen knecht.  

Maike uit Bunnik
Jouw toekomstdroom is niet meer alleen zijn. Aad heeft deze niet kunnen verwezenlijken. Ben je inmiddels al wel iemand anders tegen het lijf gelopen?

Nee, nog niet. Wie weet in de toekomst. Ik hoop wel ooit eens iemand tegen te komen.

Corine uit Borne
Toen je met Jeannet in de keuken stond en je vroeg haar over haar gevoel voor het keuze moment voor morgen. Wij als kijkers wisten al dat Aad voor Jeannet gekozen had, maar jij nog niet. Jeannet reageerde heel terughoudend. Wat dacht je toen en voelde je al dat er iets aan de hand was?

Ik had het wel al gevoeld. Na het gesprek wat Aad en Jeannet hadden gevoerd, gingen we eten en toen richtte hij zich duidelijk al meer tot haar.  Maar je wacht toch totdat je de zekerheid hebt dat je gevoel klopt.

Maria uit Alkmaar
Hoe kijk je terug op alles wat gebeurd is, nu je ook de andere kant van het verhaal gezien hebt?

Ik blijf het een leuke ervaring vinden, ik heb hierdoor geleerd dat ik weer opensta voor een relatie. Maar mijn gevoel dat Aad en ik niet bij elkaar passen is wel versterkt. Tijdens die dagen op de boerderij kwam er wel af en toe zo’n onderbuikgevoel, maar dat schoof ik dan weer weg. Later als je thuis bent, ga je daar over nadenken en dan kom je tot de conclusie dat we toch niet bij elkaar zouden passen.

Anne-Sophie uit Fijnaart
Wat heb je als eerste gedaan toen je thuiskwam?

Mijn dochter was gelukkig thuis, samen met mijn buurvrouw. Zij was één van de weinigen in mijn omgeving die van mijn deelname af wist. Zij hebben mij opgevangen en we hebben een tijdje relaxed zitten kletsen over alle gebeurtenissen. Je moet het toch even van je afpraten. Daarna ben ik snel naar bed gegaan, want ik kwam best laat thuis.

Lisette uit Meppel
Op jouw verjaardag had je een taart gebakken en die zag er heel bijzonder uit. Is dit een hobby van je?

Nee, nu het niet meer. Toen de kinderen klein waren, bakten we wel regelmatig taarten, maar dat is eigenlijk een beetje over nu. Met mijn kleinzoon versier ik nog wel af en toe cupcakes. Maar ik houd wel van creatief bezig zijn. Nu ben ik een babypakje aan het breien, want ik krijg een nieuw kleinkind.

Hans uit Bergschenhoek
Hoe vonden je kinderen het dat je wekelijks op televisie te zien was?

Mijn twee dochters vinden het heel leuk, mijn zoon laat zich er niet zo over uit. Ze moeten er wel om lachen als ik word herkend op straat.