Interview met Lisa

11 oktober 2012

Na Lisa's vertrek van de boerderij, konden fans van Boer zoekt Vrouw vragen voor haar insturen. De redactie heeft een selectie aan Lisa voorgelegd. Lees hieronder haar antwoorden!

Lisa

Margje uit Silvolde:
Lieve mooie Lisa, stel dat Henk uiteindelijk beseft dat jij toch zijn ware bent. Zou je dan alsnog met hem verder willen?

Ik denk het niet, want nu ik terugkijk besef ik me dat het niets geworden zou zijn. Henk is heel leuk, maar het is toch niet mijn prins op het witte paard.

Joy uit Amsterdam:
Zou je buiten Henk om ook voor het boerenleven durven kiezen ? :)

Ja, dat zou ik zeker durven. Ik heb bij Henk op de boerderij gemerkt dat het boerenleven mij zeker trekt. Ik voelde me er erg thuis.

Sietse uit Lelystad:
Heeft Boer Henk de ware Lisa leren kennen?

Gedeeltelijk. Ik ben te erg op de achtergrond geweest om mezelf helemaal te kunnen laten zien. Maar ik heb me niet anders voorgedaan dan ik ben. Dus hij kent mij wel een beetje.

Arjan uit Hertme:
Yvon Jaspers zei dat de mannen voor je in de rij zullen staan, ik denk dat ze hier gelijk in heeft. Als ik in die rij zou staan, hoe kan ik dan het beste jouw aandacht trekken?

Door ook gewoon een brief naar mij te sturen. Dat heb ik ook voor Henk gedaan en dat vind ik wel een hele leuke manier.

Freek uit Nijmegen:
Sta je alweer open voor dates met andere leuke jongemannen? :)

Zeker. Voor mij is het keuzemoment op de boerderij alweer een tijdje geleden, dus ik sta daar inmiddels zeker open voor.

Dimi uit Apeldoorn:
Ik zou graag willen weten hoe jij de toekomst nu ziet?

Mijn toekomst ligt nog helemaal open. Ik heb net te horen gekregen dat ik over een paar maanden kan beginnen bij een nieuwe baan, dus dat ga ik sowieso doen. Verder zie ik het wel.

Gert-Wessel uit Dronten:
Wat voor werk vond jij tijdens het logeren bij Henk het leukst om te doen?

Het koeien melken, zonder twijfel. Dat was helemaal nieuw voor mij en vond ik ontzettend leuk om te doen.