Interview met Mario: 'Het lijkt mij leuk om samen mijn huis te verbouwen'

15 september 2014

Kijkers van Boer zoekt Vrouw konden vragen stellen aan Mario. Wij legden een selectie aan hem voor. Lees hier zijn antwoorden.

Kijkers van Boer zoekt Vrouw konden vragen stellen aan Mario. Wij legden een selectie aan hem voor. Lees hier zijn antwoorden.

Wioletta uit Hamburg

Beste Mario, Jouw toekomstige partner mag zij ook van buitenlandse afkomst zijn?

Het maakt mij niet uit waar ze vandaan komt. Ik vind het wel belangrijk dat ik goed en makkelijk met haar kan praten, want mijn Engels en Duits is niet zo best meer. Maar als we daar weer samen aan werken, dan is het zo weer een heel stuk beter.

Ankie uit Utrecht

Hallo Mario, ik vind je een leuke boer! Mijn vraag aan jou is van wat voor eten jij het meest houdt, is dat de Hollandse pot: boerenkool met worst, hutspot met klapstok, of houd je ook van anders eten: Chinees, Aziatisch, Indiase curry, Italiaanse pasta met tomatensaus? Eventueel ook vegetarisch of absoluut niet? Ik vraag het want ik ben dol op koken! En ook op bakken, appeltaart, plaattaart met gember, cupcakes, enz. Doei!

Ik vind heel veel eten lekker. Ik hou van de Hollandse pot met een lekker stukje vlees, maar ik zou ook best een keer vegetarisch willen eten. Als het maar niet de hele week is. En als ik uit eten ga vind ik Chinees of Grieks ook hartstikke lekker. En Italiaanse pasta met tomatensaus gaat er ook wel in. Dus een vrouw mag lekker haar gang gaan in de keuken. Ik eet het toch wel.

Sanne uit Tilburg

Ik zag op de website dat jij carnaval viert, hoe ga je het liefste verkleed?

Echt carnaval vieren doe ik niet meer zoals vroeger. Ik ben achttien jaar voorzitter geweest van de buurtvereniging. We hebben meer dan tien jaar mee gedaan met de optocht bij ons in het dorp. Ik vind het nu veel leuker om jongeren te stimuleren om mee te doen aan de optocht, dan dat ik er zelf nog heel fanatiek aan mee doe. Dat ik echt carnaval vierde is nu een jaar of vijftien geleden, toen kon mijn outfit niet gek genoeg zijn. Alle dagen was ik erbij!

Patricia uit Amstelveen

Je vertelt dat bij jou in huis de tijd heeft stilgestaan, vind je het leuk als een vrouw hier wat verandering in brengt? Likje verf, wat nieuwe meubeltjes, etc?

Dat mag zeker! Ik weet dat mijn huisje en meubels best gedateerd zijn. Het lijkt mij leuk om samen het huis te verbouwen en opnieuw in te richten. Dit geeft een toekomstige vrouw hopelijk meteen een lekker eigen gevoel in huis.Ik heb er altijd vrede mee gehad hoe het er nu er uit ziet. Maar ik zou het best leuk vinden als iemand er wel iets gezelligs van wil maken.

Jill uit Rucphen

Nu kook je nooit en heb je daar ook geen interesse in, zou je het wel leuk vinden om je partner af en toe te helpen in de keuken?

Ik ben geen keukenprins, koken is niet echt mijn ding. Als ik tijd heb zou ik best wel eens mee willen helpen. Maar geef mij maar een ander klusje in huis, dan zul je zien hoe handig ik daar in ben.