Interview met Theo: 'Het gaat mij meer om het innerlijk'

15 september 2014

Kijkers van Boer zoekt Vrouw konden vragen stellen aan Theo. Wij legden een selectie aan haar voor. Lees hier haar antwoorden.

Carola uit Apeldoorn

Hoe ziet jij droomvrouw eruit?

Uiterlijk vind ik niet zo heel erg belangrijk. Het gaat mij meer om het innerlijk. Ik vind het belangrijk dat het een beetje een opgewekt type is. Dat ze kan genieten van het leven, vooruit kan kijken en niet te veel blijft hangen in het verleden. Ik zou het leuk vinden als ze gezellig, lief en spontaan is. Dat zou allemaal wel bij mijn droomvrouw passen.

Minke uit Stavoren

Zijn kinderen ook bezwaar en wil je zelf ook nog kinderen? En hoe oud of hoe jong mag een vrouw zijn? 

Kinderen zijn zeker geen bezwaar. Zelf vind ik het ook wel leuk om kinderen te krijgen, maar dat is misschien niet helemaal realistisch. Ik ben ook al 49. Het maakt mij niet heel veel uit hoe oud een vrouw is, maar het is niet realistisch om te denken dat vrouwen van twintig zullen schrijven. We moeten gewoon zien hoe alles loopt.

Annette uit Poing

Hi Theo, je vindt Beieren prachtig. Heb je speciale plekjes die je daar erg mooi vindt? Ik zou je graag nog meer van dit prachtige land laten zien. Ik woon er al 22 jaar. Maar het is tijd voor verandering!

Eigenlijk vind ik heel Beieren prachtig. Ik ben er vier jaar geleden geweest en zou er graag nog eens naar terug willen. De rust die het landschap uitstraalt vind ik zo mooi. De bergen, de mooie huizen, de kleine dorpjes, schitterend. Overal waar ik kwam, vond ik het net een ansichtkaart, zo mooi.

Hilda uit Apeldoorn

Zou jouw toekomstige vriendin ook nog haar eigen werk mogen behouden?

Ja, natuurlijk mag dat. Als ze maar een beetje begrip heeft voor de tijden die ik maak. En dat als ik druk ben, ik niet zo maar even ergens kan gaan winkelen. Maar verder mag ze doen wat ze wil. Als ze op de boerderij mee zou willen helpen, kan dat ook. Het maakt allemaal niets uit.