Interview met Willem: 'Ik vind het leuk om een vrouw te verrassen'

15 september 2014

Kijkers van Boer zoekt Vrouw konden vragen stellen aan Willem. Wij legden een selectie aan hem voor. Lees hier zijn antwoorden.

Kijkers van Boer zoekt Vrouw konden vragen stellen aan Willem. Wij legden een selectie aan hem voor. Lees hier zijn antwoorden.

Tiny uit Hooglanderveen

In de voorstelaflevering van Boer zoekt Vrouw geef je aan dat je als boer ook naast je bedrijf nog een sociaal leven kan leiden. Ik ben dus zeer benieuwd wat jij daaronder verstaat. Wat zijn bijvoorbeeld je hobby's?

Ik heb best veel hobby’s. Ik zwem elke week, en ik fiets veel. Ook zit ik met een paar jongens in een kaartclubje. Verder vind ik het leuk om gezellige dingen met mijn jongens te doen, zoals een weekendje weg. Als de jongens niet bij mij zijn ga ik graag Boekel even in. Soms wordt daar wat georganiseerd, maar anders is het in de kroeg ook vaak erg gezellig.

Caroline uit Goor

Hoe laat jij je liefde voor een vrouw aan haar zien?

Een dikke knuffel, een arm om haar schouder, haar recht in de ogen aankijken, dat vind ik allemaal heel belangrijk. Ik vind het ook leuk om een vrouw te verrassen, bijvoorbeeld met een weekendje weg. Ik wil haar goed laten merken dat ik echt voor haar ga.

Alien uit Hengelo

Ik heb gisteren gekeken en jij viel gelijk bij mij in de smaak! Maar heb jij ook een bepaalde grens van leeftijd? Ik wil namelijk heel graag een leuke brief schrijven maar ik word volgende maand 51. Ik kan me voorstellen dat je denkt, dat is me te oud, ha ha! Maar kan je wel verzekeren dat het maar een getal is. Ik voel me nog 40 en zie er ook niet uit als 51!

Dat klinkt misschien oud, maar je kunt er eigenlijk pas iets over zeggen als je elkaar hebt ontmoet. Dus ik zou zeggen: gewoon schrijven! Dan kunnen we dan wel zien hoe het loopt.

Thirza uit Alphen aan de Rijn

Hoe vaak zie jij je kinderen?

De kinderen zijn om het weekend bij mij, en de helft van elke vakantie. Ook probeer ik ze doordeweeks altijd wel een paar uurtjes te zien. Dat zal in de toekomst wat lastiger worden, omdat ze dan naar de middelbare school gaan, maar ik blijf er wel mijn best voor doen.

Ilse uit Zaltbommel

Vind je het een probleem als je vrouw ook kinderen heeft?

Nee, dat vind ik zeker geen probleem. 

Tessa uit Katwijk

Hou je meer van Brabantse vrouwen, of mag ze ook uit de stad komen?

Ze mag ook uit de stad komen hoor. Het gaat vooral om de afstand die er tussen ons is. Een vrouw uit Noord-Holland zal minder makkelijk naar mij toe kunnen komen. Maar ik zie wel hoe het allemaal loopt. Misschien word ik wel smoorverliefd op iemand  aan de andere kant van het land. En dan komt er ook wel een oplossing.