Jan: 'De heimwee is een stuk minder geworden'

29 november 2012

Fans van Boer zoekt Vrouw konden na de reünie al hun prangende vragen insturen voor de boeren. De redactie heeft een selectie voorgelegd aan hen.

Muriel uit Utrecht

Jan, jij hebt je vrouw gevonden. Ben je niet een beetje bang dat je broer ook voor Monika zou kunnen vallen?

Nee, dat denk ik niet. Dat weet ik eigenlijk wel zeker. Er zijn nog zat andere leuke vrouwen voor Martin. Hij heeft zoveel brieven gekregen. Dat komt wel goed.

Michelle uit De Bilt

Monika liep als eerste de schuur uit met die verrassing tijdens het brieven brengen, viel ze jou meteen op?

Ze viel mij direct op, maar er waren ook andere leuke dames. Die middag word je ook geleefd en ik had de brieven nog niet kunnen lezen, dus ik heb haar een paar dagen later gebeld. Toen wist ik wel wat ik aan haar had.

Martijn uit Nieuwegein

Hoe is het om hoofdrolspeler te zijn in de webserie?

Dat vind ik leuk om te doen. Je krijgt erg veel leuke reacties, zoals zaterdagavond op de Boer zoekt Vrouw afterparty. Ik ben wel blij dat we niet bij de laatste vijf zaten en het op deze manier konden doen. Dit was toch wel fijner.

Ilse uit Borne

Heb je nog last van heimwee als je bij Monika bent?

(lacht hard) Nee, het is wel een stuk minder geworden. Maar ik heb daar ook niet echt meer geslapen. Meestal is ze hier bij mij. Maar, als alles doorgaat, ga ik het dit weekend weer proberen.

Leonie uit Oudenbosch

In het webfilmpje zeg je dat jullie over een jaar samenwonen en dat Monica zwanger is. Past dat allemaal wel in jullie huis?

We gaan eerst even lekker met elkaar overal van genieten. Wat er in de toekomst gaat gebeuren, daar kan ik nog geen zinnig woord over zeggen. Het gaat er ook om of Martin een vrouw vindt, dus we wachten even af.