De kinderen hebben alle uitzendingen gezien

15 mei 2020

Afgelopen zondag was alweer de laatste aflevering van dit seizoen. Na de uitzending konden vragen aan onze boeren worden ingestuurd via onze website. En die kwamen er. Onze boeren kregen honderden vragen van jullie binnen! Een aantal hebben zij speciaal voor jullie beantwoord. Benieuwd of jouw vraag erbij zat? Lees snel verder!

Boer jan en Nienke De reünie

Hoe vond je het om jezelf terug te zien op tv?

Verschrikkelijk. Ik vond het niet leuk. In mijn hoofd ben ik anders dan dat ik op tv ben. Naja, ik denk dat ik wel gewoon mezelf ben, dat mensen mij altijd zo zien, maar zo zie ik mezelf niet natuurlijk. Want ik kijk nooit naar mezelf. Dat vond ik wel moeilijk. Hoe ik praat, hoe ik beweeg, hoe ik dingen zeg, gewoon dat vooral. Je hebt een andere stem dan dat je zelf hoort. Ik vond het allemaal hartstikke leuk om te zien, maar om mezelf te zien dat vond ik lastig.

Hebben je kinderen de uitzendingen ook gezien? En hoe vonden zij dit?

Ja, ik heb met mijn kinderen alle uitzendingen gekeken. Ik had ze niet verteld hoe het zou aflopen. 
Ze vonden het spannend en hartstikke leuk om te zien. Van de drie dames die kwamen logeren hoopten ze allemaal dat het Nienke zou worden. Dus dat kwam mooi uit.

Heeft Nienke al kennisgemaakt met de kinderen? 

Ja die hebben al kennisgemaakt. Dat was hartstikke leuk. Ze waren hartstikke blij. Ze lieten allemaal Nienke hun kamer zien en gingen met z'n allen de dieren voeren. Dat soort dingen. Ze vinden Nienke allemaal heel erg lief.

Gaat Nienke, als de zorgboerderij weer kan draaien, met de cliënten werken?

Nee, ze blijft gewoon haar eigen werk doen. Ze wil daar nog blijven werken voorlopig. 

Wat wordt het nummer van de openingsdans op jullie bruiloft?

Haha. Bruiloft? Maar ik snap de vraag. Haha. Wat mij betreft wat we in de logeerweek hebben geluisterd: Dope Lemon. We wilden nog naar een concert trouwens, maar door de corona kwam dat er niet meer van. 
En hoe heet het nummer ook alweer? Ehm... Salt & Pepper!

Meer Boer zoekt Vrouw

Zondag (17 mei) starten we met vier afleveringen van Boer zoekt Vrouw Special. Yvon bezoekt oud-deelnemers uit de afgelopen tien seizoenen. Hoe kijken zij terug op hun zoektocht en is de liefde nog altijd in hun leven? Je ziet het in de Boer zoekt Vrouw Specials.