Meer weten over boerin Henrieke?

14 mei 2012

Henrieke woont in een klein dorp in de Achterhoek op de grens van Gelderland en Overijssel. Ze runt samen met haar ouders een boerderij met 90 melkkoeien. De koeien gaan in de zomer naar buiten. Ze heeft geen broers en zussen. Henrieke woont samen met haar ouders.

De boerderij van Henrieke is van vrouw op vrouw op vrouw doorgegeven. Begonnen bij haar overgrootoma. Haar oma woont ook nog steeds -in een apart deel van- het huis.
Henrieke heeft een aantal relaties gehad. Wat kortere, die over gingen omdat ze niet bij elkaar pasten. Maar ook een langere ‘knipperlicht-relatie’ van 4 jaar en een relatie van 1 jaar met een boerenzoon.

Ze zoekt een leuke lange vent, eerlijk en positief, waarmee je een goed gesprek kunt voeren. Iemand die zich thuis voelt in het boerenleven en er interesse in heeft. En bovenal iemand met humor.

In het weekend gaat ze graag stappen naar de disco of een tentfeest, ze is niet echt een kroegentype. Twee keer in de week gaat ze sporten, volleybal en voetbal. Verder houdt ze van mountainbiken, een tijdschriftje lezen of een avondje tv of film kijken.