Mirjam: 'Ik kreeg meer aandacht dan de koningin'

8 november 2009

Het gaat goed met Mirjam, heel goed zelfs. Ze is ten huwelijk gevraagd. Nu geeft ze antwoord op jullie vragen.

Marieke bij boer Jos

Merel uit Utrecht: Hoe is het met je gekneusde arm afgelopen?
Het heeft heel lang geduurd, maar liefst ruim 2,5 maand. Ik heb er nu geen last meer van. Het paard had er zo hard tegen aangetrapt dat ik nu deuk in mijn pols heb. Een goede herinnering aan mijn logeerweek bij Jos. Het was eigen schuld, want hengsten mag je niet uit de hand voeren. Ik voerde de ene, en de ander werd jaloers en trapte mij.

Heleen uit Zierikzee: Heb je nog contact met Dycke?
Ja, we hebben nog contact. Gelukkig wel. We hadden het samen ook heel gezellig gehad op de boerderij. We hebben veel met z’n drieën gepraat. Er was onderling geen haat en nijd. We zullen voorlopig zeker contact houden.

Wim uit Elst: Had je als je het opnieuw kon doen, het anders aangepakt?
Nee, ik zou exact hetzelfde doen. Ik vind het heel belangrijk om mezelf te blijven. Ik ben niet iemand om tactieken te bedenken.

Elsbeth uit Venlo: Hoe vond je het om jezelf terug te zien?
Heel erg gek. Je blijft altijd kieskeurig. Je stem is heel anders en je lijkt 10 kilo dikker.
Ik heb ook gekeken om te zien wat Jos over mij te zeggen had. Ik vond het grappig om terug zien.

Suzanne uit Breda: Zijn gladiolen het je lievelingsbloemen geworden?
Ik vind ze afschuwelijk, vond ze nooit mooi. Ik hou erg van bloemen maar van deze niet. In het veld werken vond ik overigens heel leuk.

Pietje uit Amsterdam: Hoe gaat het in de liefde? Heb je je boer gevonden?
Ik heb kort na de logeerweek iemand ontmoet waar ik heel gelukkig mee ben.
Ik ben zelfs ten huwelijk gevraagd. en ik heb JA gezegd. Ik ben heel lang vrijgezel geweest. Dit klikt gewoon op alle fronten.  Hij is geen boer, wel iemand uit Friesland, uit de paardenwereld. Ik heb er zelfs rekening meegehouden om gedurende de uitzendingen niet hand in hand te lopen met mijn liefde, omdat dit niet leuk zou zijn voor de tv-kijkers. Maar vanaf nu wel dus!

Bert uit Schoonlo: Hoe kijk je terug op je BZVavontuur?
Ik kijk terug met plezier en warmte. We hadden tenslotte een leuke tijd met elkaar. Het is ongelofelijk wat een impact Boer zoekt  Vrouw heeft. Ik was onlangs op de
Friese jubileum paardenshow. Daarbij was ook onze koningin aanwezig. Maar echt, ze keken en wezen allemaal naar mij. Zo van: Hé dit Mirjam uit Boer zoekt Vrouw. Echt hilarisch.