"Niets is fijner dan vaak bij elkaar kunnen zijn"

20 juli 2017

 

 

Lieve Fleur, 

Allereerst wat ontzettend jammer om te lezen dat de relatie tussen Marc en Annekim voorbij is. Ik hoop dat het goed gaat met jullie allebei en vrienden zullen blijven.

Boerin in de dop
Met Dave en mij gaat alles goed! Nu het oogstseizoen begonnen is in de landbouw, leer ik steeds meer over alles wat daarmee te maken heeft. Elke keer als we langs een perceel rijden, komt quizmaster Dave om de hoek kijken. Er wordt me dan gevraagd wat hier zoal verbouwd wordt. Ik vind het leuk om me te verdiepen in Dave zijn werk en passie. Een boerin in de dop ;).

Hond in de toekomst
Wat leuk Fleur dat Herman een puppy heeft uitgezocht die zal emigreren naar Frankrijk. Puppies zijn inderdaad heel schattig. Ook Dave en ik zouden in toekomst graag een hond willen.
Ik vind het ontzettend stoer van je dat je na het afronden van je opleiding het avontuur aan wil gaan in Frankrijk. Vind je het niet jammer dat je waarschijnlijk geen docente Geschiedenis gaat worden?

Bij elkaar zijn
Dave en ik hebben het geluk dat we elkaar ieder weekend zien. We zijn erg blij dat dit kan en mogelijk is. Niets is fijner dan vaak bij elkaar kunnen zijn.
En terugkomend op je vraag wat onze plannen zijn voor de aankomende zomerperiode, we gaan werken en lekker genieten van elkaar. Wij hebben onze vakantie natuurlijk al gehad. En er zijn zat leuke dingen te doen hier in Nederland. Wij vermaken ons wel!

Een hele fijne vakantie Fleur. Ik ben benieuwd hoe je het daar hebt in Frankrijk met Herman (en Teuntje).

Liefs Mara