Nieuwe liefde voor boer Bertie

12 februari 2017

Boer Bertie is weer verliefd! En haar nieuwe vriendin is geen onbekende. Sinds kort heeft ze een relatie met Rosita, die drie jaar geleden een brief schreef naar Bertie toen ze meedeed aan Boer zoekt Vrouw. 

Boer Bertie: "Tijdens de opnamen was ik al erg onder de indruk van Rosita. Dat heeft iedereen kunnen zien. Ik was ook behoorlijk van slag toen ze aangaf niet meer door te willen. Daarna heb ik twee mooie jaren met Esther gehad. Dat Rosita nu opnieuw in mijn leven is, en er hopelijk nooit meer uitgaat, is een van de mooiste dingen die me is overkomen."

Ook Rosita is dolgelukkig is met Bertie: "Het was destijds ontzettend moeilijk voor me om Bertie te vertellen dat ik wegging. Maar ik vond dat ik dat moest doen, anders was het niet fair. Ik heb een kleine twee jaar een relatie met die andere vrouw gehad. De afgelopen jaren hadden Bertie en ik sporadisch contact en na de breuk met Esther hebben we elkaar opgezocht en de vlam sloeg meteen in de pan. Ze is de vrouw van mijn dromen."

Bertie en Rosita hadden een speeddate waar meteen de vonken vanaf sprongen en Rosita ging mee op dagdate. Tijdens de dagdate heeft Rosita opgebiecht aan Bertie dat ze kort daarvoor een andere vrouw had leren kennen waar ze mee verder wilde. Die relatie is sinds kort uit. Ook tussen Bertie en Esther is het, zoals bekend, inmiddels over. Bertie en Rosita kregen contact en werden alsnog stapelverliefd.