Nog maar twee logés op alle boerderijen

30 oktober 2023

Alle boeren hebben nog maar twee logees over de vloer. Dit zorgt voor een andere sfeer en een nieuwe dynamiek. Met wie knoopt de boer vaker een gesprekje aan? Wie heeft er meer oogcontact? En tussen wie springen er al vonken over? 

clau

In Denemarken gaat het trio met hooibalen aan de slag. Ellen is erg enthousiast: 'Het is toch een droom om met een man in een hooizolder te liggen?' En Jasmijn durft steeds meer zichzelf te zijn in groepsverband. Ondertussen probeert Haico zijn aandacht zo goed mogelijk te verdelen en schuwt hij diepgaande gesprekken niet.

haico hooi

Claudia heeft een aantal vrienden uitgenodigd voor een barbecue. Uiteraard voor de gezelligheid, maar ondertussen is ze ook erg benieuwd wat haar vrienden van René en Paul vinden. Hoe vallen ze in de groep? En hoe zou dit eventueel later kunnen zijn? Wellicht helpt deze avond haar bij het maken van een keuze.

claudia frankrijk

Bernice neemt haar twee Friese mannen mee naar het strand. Eenmaal daar neemt ze beide jongens apart voor een korte wandeling. Na het gesprek met Ype Jacob merkt ze op dat hij uit hetzelfde hout gesneden is: 'Wij hebben heel veel gemeen en volgens mij denken wij ook wel een beetje op dezelfde manier'. Maar heeft ze al kriebels?

bernice strand

In Duitsland gaat Piet een rondje met Gea op de trekker. Hoewel ze beiden afwachtend zijn, wordt er toch voorzichtig geflirt. Daarnaast grijpt Gea dit moment aan om iets belangrijks met hem te bespreken. Ook met Anke klikt het erg goed. Piet kan wel wennen aan de aanwezigheid van een vrouw op de boerderij.

gea

In Slowakije maken ze met z’n drieën een rondje over het erf. Tijdens de wandeling draait Richards hoofd overuren: 'Ik probeer signalen van de dames op te vangen, om een beetje orde in de chaos te scheppen.' De dames zijn nog steeds erg op hun gemak bij de boer en genieten ervan dat ze steeds meer lichamelijk contact maken.

richard

Boer zoekt vrouw Europa is zondag om 20.25 uur te zien bij KRO-NCRV op NPO 1.