Relatie boer Marc en Annekim over

13 juli 2017

Elke week komt er een blog online van een van de kersverse 'boerinnen' van het afgelopen seizoen. Annekim zou vandaag een blog schrijven over hoe het met haar gaat, maar helaas hebben we verdrietig nieuws over haar relatie met boer Marc.

De relatie van boer Marc en Annekim uit Zambia is na acht maanden voorbij. De twee hebben vorige week een punt achter hun relatie gezet omdat ze merkten dat de liefde niet sterk genoeg is voor een duurzame relatie.

Marc: "Ik heb met Annekim een geweldige tijd gehad. Ik ben het programma heel dankbaar dat Annekim op mijn pad is gekomen. Helaas is onze liefde niet voor altijd gebleken en dat is natuurlijk een verdrietige conclusie."

Annekim: "Ik merkte de laatste tijd dat ik me steeds meer en meer op mijn werk stortte en minder de behoefte had om bij Marc te zijn. Dat heeft me aan het denken gezet. Marc en ik hebben daarover gepraat en toen naar elkaar uitgesproken dat het beter zou zijn als we uit elkaar gingen."

Annekim zit nu zes weken in de bush voor een project, Marc is nog altijd druk op de viskwekerij. Daarna hopen ze op vriendschappelijke basis met elkaar verder te kunnen.