Relatie geitenboer Frank en Anita voorbij

10 december 2018

Geitenboer Frank (seizoen 2010/2011) en Anita hebben een punt achter hun relatie gezet. De twee zijn sinds een maand uit elkaar.

Frank en Anita uit elkaar
Bron foto: John Peters

Alhoewel ze beiden achter deze beslissing staan, zijn ze toch ook verdrietig. "We hebben geweldige jaren met elkaar gehad, maar merkten dat de koek een beetje op begon te raken", vertelt Frank. "Gelukkig zijn we in goede harmonie uit elkaar. Anita is op zoek naar andere woonruimte en tot die tijd woont ze nog bij mij op de boerderij." Anita vult aan: "Er is absoluut geen ruzie, dus we kunnen op deze manier rustig aan het idee wennen dat we geen stel meer zijn. Toevallig loopt het ook samen met mijn zoektocht naar een andere baan als dierenarts. Alles verandert. Gelukkig kan ik wel positief naar het nieuwe jaar uitkijken."

Frank en Anita waren zaterdagavond samen op de Boer zoekt Vrouw Afterparty. "Dat was voor ons een hele fijne manier om onze Boer zoekt Vrouw jaren samen af te sluiten. We hebben een mooi feest gehad en kregen veel steun van de andere boeren die we dit nieuws al eerder hadden verteld."