Riannes brief: 'Jan heeft zulke mooie toekomstplannen'

23 april 2015

Lieve Hetty en de beide Esthers :),

Alweer een aantal weken geleden dat we elkaar voor het laatst hebben gezien en gesproken. De tijd vliegt momenteel voorbij! Aan de ene kant is wat betreft het programma en de interviews de rust een beetje wedergekeerd, maar aan de andere kant is het super druk bij mij/ons.

Lieve Hetty en de beide Esthers :),

Alweer een aantal weken geleden dat we elkaar voor het laatst hebben gezien en gesproken. De tijd vliegt momenteel voorbij! Aan de ene kant is wat betreft het programma en de interviews de rust een beetje wedergekeerd, maar aan de andere kant is het super druk bij mij/ons.

Sinds deze week staat mijn huis in de verkoop op Funda. Daarvoor moesten er natuurlijk foto’s gemaakt worden. En dusssss, je raadt het al, mijn huis moest tip top in orde gemaakt worden. Gelukkig ben ik erg tevreden met het resultaat. Nu maar hopen dat er snel kijkers komen en dan ook de serieuze kijkers…

Solliciteren

Daarnaast ben ik druk bezig met solliciteren. De eerste drie gesprekken zitten er al op. Volgende week nog twee en hopelijk kan ik een beetje een keuze maken. Helaas is de banenmarkt niet zo uitgebreid op Texel voor wat betreft wat ik zoek. Ik moet roeien met de riemen die ik heb, maar er zit vast wel wat leuks tussen! Ik kijk er in elk geval erg naar uit, maar ik vind het toch ook wel erg spannend hoor…

Maar wat jullie vast wel uit bovenstaande opmaken is dat de plannen van het samenwonen voor Jan en mij toch wel dichtbij gaat komen. Binnen een paar maanden hoop ik mij toch wel op Texel te hebben gevestigd. Exacte data zijn er nog niet maar ik zal jullie op de hoogte houden!

Verschillende levens

Het leven van twee verschillende levens is toch niet zo makkelijk heb ik gemerkt. Van dinsdag tot en met vrijdag woon ik nog in IJmuiden en heb ik hier mijn werk, paard, katten en vrienden. Van zaterdag tot en met dinsdag woon ik bij Jan en heb ik daar mijn werk en andere bezigheden. Voor Jan is dat stukje wel wat makkelijker, want tja hij blijft gewoon thuis. We bellen gelukkig wel bijna elke dag als we niet bij elkaar zijn. Jan is niet zo van de WhatsApp namelijk. Als we bellen gaat de tijd echt zo ontzettend snel en kan er zo één of twee uur voorbij gaan zonder dat we het merken.

Lekker kletsen

Met Jan en de boerderij gaat alles top. Jan en ik hebben de afgelopen tijd eindelijk wat meer tijd gehad om leuke dingen samen of met vrienden te doen. We zijn aan het toeren geweest op Texel, naar de bios, uit eten met elkaar en heel veel lekker kletsen en discussiëren. Vooral het met elkaar praten vind ik heerlijk. Je leert elkaar zo goed kennen en je weet precies wat je aan elkaar hebt. Jan heeft zulke mooie toekomstplannen en daar kan ik mij helemaal in vinden. De lammetjesstal wil hij bijvoorbeeld uiteindelijk helemaal gaan ombouwen tot boerderijwinkel plus een soort van boerderij met lammetjes, konijnen, geiten en kippen etc. Wij zien het helemaal zitten dat ik dat stukje dan uiteindelijk helemaal onder mijn hoede ga nemen.

Hoe gaat het met jullie drieën, of eigenlijk zessen? Bevalt het jullie op de boerderij? Kunnen jullie er een beetje aarden? Voor Hetty en Esther zal het wel telkens een hele onderneming zijn om naar Geert en Bertie te gaan qua afstanden of niet? Ik ben benieuwd naar jullie verhalen en wat jullie momenteel meemaken.

Succes dames de aankomende tijd!!

Liefs Rianne