Saskia's brief: 'Alles klopt gewoon'

22 mei 2014

Beste Ingrid en Evelyne,

Fijn om te horen Ingrid, dat het met Johan beter gaat. Ik hoop dat hij snel weer helemaal op de been is!

Hoe is het weer nu bij jou Evelyne? Is het nog steeds aan het regenen? Het lijkt me best even schrikken zoveel regen, of viel dat mee? Ik hoop dat je je zomerjurkjes snel aan kunt!

Een passie delen

Bij ons gaat alles goed. Jos en ik hebben samen genoten van de heerlijke warme zomerse temperaturen. We zijn naar ons paard Warabelle geweest en hebben in het weiland om de beurt een stukje op haar gereden. Ik vond het waanzinnig gaaf om voor het eerst op haar te zitten, en dat Jos naast haar liep en haar vasthield. Dat maakt het voor mij nog bijzonderder dat Jos en ik samen een passie delen en dat je daar samen van kan genieten. Ik ontdek dat we steeds meer raakvlakken hebben. Alles klopt gewoon!

Op de boerderij is het weer iets rustiger geworden. In juli verwacht Jos de volgende babyboom bij de geiten. De laatste paar keer dat ik bij Jos op de boerderij was, heb ik hem geholpen tijdens het melken. Ik heb de geiten opgehaald en na het melken weer weggebracht. Ik blijf het een fantastisch gezicht vinden, een hele kudde witte geiten voor je uit.

IJsjes eten

Jos en ik zijn ook naar het plaatsje geweest, waar hij is gefilmd voor zijn oproep voor de serie. Ik vond het ontzettend leuk om alles nu ook met eigen ogen te zien, en daar samen een ijsje te eten bij dezelfde ijscoman als in de eerste aflevering. Naast een heerlijk ijsje, zijn we uit eten geweest en hebben we ontzettend gelachen.

Mijn broer en zijn vriendin zijn ook voor een paar dagen op de boerderij geweest. Ik vond het heel leuk om te zien hoe zij het leven op de boerderij ervaarde en we hebben heerlijk genoten van de uitjes met z’n vieren.

Lieve Ingrid en Evelyne, ik kijk er naar uit om jullie brieven met nieuwe avonturen weer te lezen!

Liefs,
Saskia