Saskia's brief: 'Jos en ik wonen samen!'

12 juni 2014

Hoi Ingrid en Evelyne,

Het lijkt mij ook heel leuk om elkaar een keer te ontmoeten, in Denemarken, Tanzania of Frankrijk! Fijn om te horen Evelyne dat je inmiddels weer zomerkleding aan kunt! En Ingrid, ik ben benieuwd naar de verjaardagsplannen voor Johan! Zijn wij ook uitgenodigd? 

Ik heb inmiddels werk gevonden nog dichterbij Jos, zodat we elkaar iedere dag kunnen zien. Nu maak ik schoon op een camping, maar in het hoogseizoen werk ik daar als animatrice en hoofdanimatrice op de camping.

Niet alleen thuiskomen

En ik heb nog een heel leuk nieuwtje: sinds kort wonen Jos en ik samen! We wonen in het nieuwe appartementje op de boerderij, wat we samen hebben opgeknapt. Het is er zo knus geworden, en we kunnen toch gewoon echt niet zonder elkaar. Daarom hebben we besloten om samen te gaan wonen. Wat ik het meest fijne en bijzondere vind aan het samenwonen is samen eten, niet alleen thuiskomen en samen naar bed gaan en samen opstaan. En natuurlijk gewoon het samen zijn en samen iets opbouwen!

Veel vakantiegangers

De afgelopen tijd hebben we veel vakantiegangers over de vloer gehad. Als verrassing stond een van mijn beste vriendinnen op de stoep! Ik ken haar van de pabo, waar we drie jaar geleden bij elkaar in de klas zaten. Samen hebben we veel gelachen en kleine dorpjes bezocht in de buurt. We hebben heerlijk genoten van het zomerse weer! Ook zijn we nog uit eten geweest met z'n allen en na een lange werk dag voor Jos even lekker op de bank gehangen.

Binnenkort krijgen we nog meer leuk bezoek. In augustus komt namelijk mijn andere beste vriendin langs. Haar ken ik al eenentwintig jaar. We zijn samen opgegroeid en hebben elkaar nooit uit het oog verloren. Ik heb nu alweer zin om haar te zien.

Leonie en haar moeder

En we hadden nog twee hele leuke vakantiegangers over de vloer, namelijk Leonie en haar moeder! Zij waren samen een weekje op vakantie bij ons in de buurt. Het was erg fijn om haar weer te zien. We hebben met z’n drieën tijdens de serie toch een hechte band opgebouwd, en het is fijn om elkaar te blijven zien.

Jos en ik zijn allebei hartstikke druk met ons werk, maar het is heel fijn dat we elkaar nu in ieder geval elke dag zien. Hoe kort die momentjes soms ook zijn. Verder proberen we in het weekend leuke dingen samen te doen.

Ik ben benieuwd naar jullie verhalen! Tot snel!

Liefs Saskia