Teus en Pam opnieuw trotse ouders van een zoon!

27 maart 2018

Boer Teus (seizoen 2004-2005) en zijn vrouw Pam zijn opnieuw ouders geworden! Op vrijdag 16 maart is Floris geboren. Een gezonde, flinke knul van 9 pond en 54 centimeter. In 2013 kwam hun eerste zoon Sam op de wereld. “We wilden graag een tweede kindje, dus we zijn er dolgelukkig mee”, zegt Teus trots.

Volgens Teus is Sam echt een grote broer. “Hij is heel zorgzaam. Hij geeft heel graag een knuffeltje als Floris bij hem op schoot ligt. Van jaloezie is nog geen sprake geweest, waar we wel enigszins voor bang waren. Alles behalve!”

Teus en Pam hebben al heel veel cadeautjes en visite ontvangen. “De reacties van de vrienden en familie zijn fantastisch. De blijdschap van onze ouders is ook zo mooi om te zien”, vertelt Teus.

Vrijdagochtend om 06.30 uur kwamen Teus en Pam aan in het ziekenhuis. Pam was twee weken over tijd. Uit voorzorg werd Floris geboren middels een keizersnede. Om 8.21 uur kwam hij ter wereld.

Ook Sam werd geboren met een keizersnede, maar toen wisten Teus en Pam niet precies wat er ging gebeuren. Dit keer waren ze beter voorbereid. Maar de kersverse vader bekent dat hij toch wat zenuwachtig was: “Het blijft een operatie, dus dat is altijd spannend.”

Teus viel het direct op dat Floris heel erg op Sam lijkt. Of Floris op zijn vader lijkt, durft Teus zelf niet te zeggen. “Dit zien we pas over een aantal jaar. Hij heeft wel het bolle koppie die ik ook heb, maar dat hebben alle baby’s volgens mij”, grapt hij.

Teus vindt het nu lastig om de balans te vinden tussen het werken en de geboorte van Floris. “Het is wat eerder je bed uit en meer hollen. Zodra Pam volledig mee kan lopen is de balans weer terug”.

Het krijgen van kinderen is ontzettend mooi, vinden de nieuwe ouders. Maar ze weten zeker dat het bij twee kinderen blijft. “Twee zoons is prachtig!”