Tom en Marieke ouders geworden van baby Moos!

1 juli 2019

Tulpenboer Tom (seizoen 2014/2015) en Marieke zijn afgelopen zaterdag ouders geworden van een zoon, Moos! Dit is hun eerste kindje.

tom marieke en moos

“Het is zo onwijs mooi dat je in je eigen huis een kleintje ter wereld kan brengen. We wilden heel graag in ons mooie nieuwe huis een nieuw leven geven aan een kindje,” vertelt de kersverse vader over de thuisbevalling.

Met Marieke gaat alles goed. “Ze heeft het echt supergoed gedaan, ben zo trots op haar! Moos is bijna 9 pond, 4335 gram. Dus het is een grote kerel!” 

Er is een drukke periode aangebroken voor tulpenboer Tom want het is oogst-tijd. Maar gelukkig heeft hij tijd om de kleine te zien en Marieke te helpen waar nodig. “Ik pendel lekker heen en weer tussen het huis en de schuur. Da’s het ideale van je werk bij huis hebben. Ik help Marieke in de ochtend en in de nacht op weg en dat gaat echt prima.“

En waar de naam Moos vandaan komt? “We kenden nog niemand die Moos heet. Marieke is juf en komt genoeg namen tegen. We vinden het een leuke stoere naam voor een mooie nuchtere plattelandsjongen!”