Vierde kindje boer Henk en Fiona geboren

19 februari 2021

Prachtig nieuws voor boer Henk (seizoen 6) en Fiona: ze zijn ouders geworden van dochter Hailey. Moeder en kind maken het goed. En ook broer Owen en zussen Jolene en Lizzy genieten met volle teugen.

Boer Henk en Fiona met dochter Hailey

Boer Henk is dolgelukkig. “We zijn heel gelukkig met onze vier gezonde kinderen. Dan komt het vanzelf wel goed, zeggen we tegen elkaar. We gaan vol vertrouwen de toekomst tegemoet,” vertelt de trotse vader.

Ook Fiona is in de wolken. “Ik had nooit gedacht dat ik vier kinderen zou mogen krijgen. We zijn heel dankbaar dat ze alle vier gezond zijn. Het is natuurlijk wel druk, met het bedrijf, het huishouden en nu vier kinderen. Maar het is gezellige drukte.”

Ogen open

Hailey doet het heel goed, vertelt boer Henk. “Hailey is echt een leuk, lief en levendig kind. Bij de geboorte had ze gelijk haar ogen open. Ze kijkt al heel veel. En slaapt ook goed.” Haar broer en zusjes zijn ook heel blij met Hailey, vertelt Fiona. “Ze willen haar knuffelen, kusjes geven, vasthouden en met haar spelen – al kan dat laatste natuurlijk nog niet. Ze keken er tijdens de zwangerschap al heel erg naar uit.”

Door Corona is er geen kraamvisite mogelijk, maar dat heeft ook hele mooie kanten. “Ons zoontje Owen kon niet naar school de laatste weken van de zwangerschap en de eerste weken na de geboorte. Daardoor waren we lekker met het hele gezin samen, waardoor ook Owen de komst van Hailey bewuster kon mee maken, wat zo het hele plaatje compleet maakt. Het is misschien wat natuurlijker en relaxter doordat je niet in het ritme van school zit,” vertelt Fiona.

Boerderij overnemen

Met de opvolging van de boerderij lijkt het met vier kinderen wel goed te zitten. “De andere drie zijn al gek op de boerderij. Ze zijn altijd buiten en hebben veel interesse. Misschien vinden ze het straks wel alle vier leuk. Maar ze mogen natuurlijk doen wat ze zelf willen! Al zou het wel heel leuk zijn als een van de kinderen het over zou willen nemen.”