Vijfde kindje voor boer Hans en Audrey

15 september 2022

Het prachtige gezin van boer Hans (2009) en Audrey is uitgebreid met een zoon: Sem. “Het gaat hartstikke goed met ons”, vertelt de trotse vader. “Hij slaapt goed, eet goed, hij hoort er helemaal bij.”

hans audrey

Het is nu ruim drie weken geleden dat Sem werd geboren. En thuis draait alles alweer helemaal op rolletjes. “Al onze kinderen waren redelijk makkelijk, maar ik denk dat Sem misschien wel de aller makkelijkste is. Misschien komt het doordat er zoveel andere kinderen zijn, dat hij sowieso z’n aandacht wel krijgt.”

Boer Hans en Audrey hebben nog vier kinderen; Roan (9), Jurre (8), Silke (4) & Sofie (1,5). “De kinderen zijn apetrots. Het is vooral hartstikke leuk hoe de jongste (Sofie) op Sem reageert. Ze vindt hem heel leuk en interessant, en ze probeert heel voorzichtig doen. Maar ze is gewoon nog echt jong, dus dat gaat dan altijd net iets lomper en onhandiger dan ze bedoelt.”

Apetrots

Op wie Sem lijkt, dat weten boer Hans en Audrey nog niet. “We zien nog geen duidelijke overeenkomsten met de andere vier. Dat is wel grappig, want dat hadden we bij de andere kinderen wel sneller. Maar volgens Audrey is hij toch echt van mij, haha.”

hans

Groot gezin

Toen boer Hans in 2009 meedeed aan Boer zoekt vrouw, vertelde hij al dat hij graag vader wilde worden. “Ik heb altijd wel gehoopt op een groot gezin. Ik vind het heerlijk, die drukte om me heen. Al denk ik na een lange werkdag heus ook wel eens, mag het wat rustiger. Ik vind het knap hoe Audrey alles doet. Ik ben meteen weer gaan werken en na een lange werkdag staat ’s avonds toch weer het eten klaar en heeft ze alles met de kinderen geregeld.”

Compleet

Boer Hans denkt wel dat hun gezin nu compleet is. ”Ik durf het niet te hardop te zeggen, en zeg nooit nooit. Maar ik denk dat het nu wel mooi zo is. Ik ben heel blij met ons gezin. Familie is toch uiteindelijk het belangrijkste. Werken is wel waar ik de hele dag mee bezig ben, maar is uiteindelijk wel bijzaak. En helemaal in deze gekke en onzekere tijden, ben ik blij met zo’n fijne basis thuis.”

Hans en Audrey
Bron foto: Toen het gezin nog uit vier kinderen bestond.