Yvon brengt zo’n 1000 brieven en pakketjes rond

4 september 2018

Zondag 16 september nemen Yvon en Tommy jou eindelijk mee op pad om de bijna 1000 ingezonden brieven en pakketjes bij de tien boeren af te leveren. De zeven boeren en drie boerinnen van dit seizoen zullen eindelijk uit hun lijden worden verlost. Van welke vijf boeren gaan we de liefdesavonturen verder volgen op televisie en bij wie zien we de liefde verder opbloeien?

Yvon en tommy in autodeur

Ook van de boeren die niet op televisie te zien zijn, wordt het liefdesavontuur dit jaar op de voet gevolgd. Direct na de uitzending van zondag is online te zien hoe de overgebleven boeren met behulp van de brieven hun zoektocht naar de liefde vervolgen. 

Voor het eerst in tien seizoenen Boer zoekt Vrouw zit er slechts één brief verschil tussen gevolgd worden op tv of in de online serie. Yvon laat weten zelf nog nooit een seizoen zo verbaasd te zijn geweest bij het rondbrengen van de brieven. ‘’Na al die jaren dacht ik wel in te kunnen schatten hoe mensen zouden reageren, maar niets is minder waar…” Het is ieder jaar dan ook weer razend spannend wie er op de boeren hebben geschreven. ‘’Soms ga ik verheugd met tassen vol brieven en pakketjes richting een boer en soms met slechts een paar envelopjes. Maar het mooie is dat je vooraf nooit kunt voorspellen hoe iemand zal reageren!’’

Boer zoekt Vrouw, vanaf zondag 16 september, 20.20 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.