Brieven bekijken

12 mei 2020

Afgelopen zondag was alweer de laatste aflevering van dit seizoen. Na de uitzending konden vragen aan onze boeren worden ingestuurd via onze website. En die kwamen er. Onze boeren kregen honderden vragen van jullie binnen! Een aantal hebben zij speciaal voor jullie beantwoord. Benieuwd of jouw vraag erbij zat? Lees snel verder!

Boerin Annemiek de reünie zittend

 

Je bent best jong om mee te doen aan Boer zoekt Vrouw. Waarom wilde je meedoen?

Mijn paard Lor werd vorig jaar ziek en daar had ik heel veel verdriet van. Toen zei mijn stagiaire: "Je moet eigenlijk gewoon een vriendje hebben die je even knuffelt."
Toen iets later de inschrijving voor Boer zoekt Vrouw openging heeft zij mij ingeschreven. Ik sta er voor de volle 100% achter, nog steeds!

Sta je nog steeds achter je beslissing omtrent Erik?

Ja, daar sta ik helemaal achter. Ik vind hem heel leuk, maar weet dat het uiteindelijk niks was geworden tussen ons. Ik heb nog wel contact met Erik. We bellen regelmatig.
We hadden het er laatst samen nog over, we zien elkaar echt als vrienden. Gewoon gezellig. 

Was het achteraf niet handiger iemand uit te kiezen die wat dichterbij woonde?

Op zich zou dat natuurlijk wel ideaal zijn, maar ik vind het ook niet erg om eerst te latten. Het is voor mij wel belangrijk dat hij op termijn hierheen kan verhuizen. Ik ben nog jong zat, dus ik wil prima twee, drie jaar latten. Dat vind ik helemaal geen probleem. Maar hij moet op termijn wel hierheen verhuizen. En voor iemand met een eigen bedrijf is dat toch lastig.

Hoe vond je het om de uitzendingen te zien? 

Wat heb ik een ontzettende rotstem zeg! Daar moest ik eerst zó aan wennen. Haha.
Kijk, wat heel veel mensen zeiden: "Je bent niet zoals in je vlogs." Eh, nee. Daar vertel ik over mijn passie. Dan doe ik drie minuten lang heel enthousiast. Ik ben via Boer zoekt Vrouw op zoek geweest naar een levenspartner en dan kun je niet constant de leukste versie van jezelf zijn. Je moet ook gewoon jezelf kunnen zijn vind ik. Ik ben ook gewoon zo zoals ik op tv overkwam. 

Hoe zie je nu de toekomst?

Nou, eerst de corona maar even afwachten en dan hoop ik toch straks weer mijn normale leven... Dan hoop ik dat die leuke vent alsnog komt.

Wat ga je doen met mails van mannen die nu nog binnenkomen?

Die ga ik serieus bekijken. Ook alle berichten op Instagram, alle 300. Ik beloof dat ik ze allemaal serieus ga bekijken. Maar mensen die alleen maar sturen: "Hé, hoi. Ik wil met je op date." Tja, geef ook iets meer informatie over jezelf, anders ga ik er sowieso niet op in.

Meer Boer zoekt Vrouw

Zondag (17 mei) starten we met vier afleveringen van Boer zoekt Vrouw Special. Yvon bezoekt oud-deelnemers uit de afgelopen tien seizoenen. Hoe kijken zij terug op hun zoektocht en is de liefde nog altijd in hun leven? Je ziet het in de Boer zoekt Vrouw Specials.