Geert Jan bedankt zijn briefschrijfsters

26 mei 2020

Het is alweer ruim twee weken geleden dat de reünie is uitgezonden. Sommige boeren zijn zielsgelukkig met een nieuwe liefde en een paar boeren waarbij de ware nog even op zich laat wachten. Op deze boeren kon weer opnieuw geschreven worden en dat werd er veelvuldig gedaan! Hoe gaat het nu met boer Geert Jan, Johan, Frans en boerin Annemiek? En hebben ze al een leukerd gevonden? 

Boer Geert Jan De reünie staand jas

De laatste uitzending is alweer 2 weken geleden, hoe is het nu met je?

Prima! Haha.
Maar wel apart dat er opeens mensen voor je poort gaan staan om te kijken of ze je kunnen zien. En dan ga ik naar buiten en zeg ik: "Hé! Goedemiddag." En dan stappen ze weer snel op de fiets en gaan ze verder. Vooral als ze schrikken van je, dat vind ik wel leuk. Of ze staan voor het hek met de auto en dan gaan ze naar voren en naar achteren. Dan doe ik de shutters open en doe ik mijn duim omhoog. En dan rijden ze gauw weg. Ik vind het niet erg hoor, ik sta ze graag te woord. Dan zie je ze denken: "Hij is het echt." Ja ik ben het echt. Ook bij het boodschappen doen stonden er twee vrouwen echt zo te kijken van is hij het nou wel of niet? Toen zei ik: "Ja hoor, ik ben het!"

In Boer zoekt Vrouw gingen we natuurlijk op zoek jouw ware, helaas is dat niet gelukt. Maar na de uitzending konden er weer opnieuw brieven worden geschreven en die kwamen er! Wat vond je daar van?

Ja mooi. Er zijn er verschrikkelijk veel binnen gekomen en komen nog steeds binnen. Ook thuis via de post. Echt een paar per dag! Ik vind het heel mooi en heel warm dat mensen dat gedaan hebben.
Ik wil ook echt iedereen bedanken voor de mooie brieven, maar het is wel goed zo. Natuurlijk is het wel leuk, maar het zijn er te veel om allemaal te beantwoorden. Ik zou er iemand bij moeten nemen om ze allemaal te beantwoorden. Ik kom zo niet eens aan mijn werk toe. Haha. Maar dat vind ik soms weleens moeilijk. Soms willen dames ook geen nee horen of ze sturen een brief voor iemand anders. Dat is wel behoorlijk lastig.

Ook via Instagram krijg ik veel berichtjes binnen en krijg ik veel reacties onder de postjes die ik plaats. Zo heb ik net een post gedaan over mijn nieuwe maaier. En dan vraag ik: Wie wil bij mij komen maaien? Dan krijg ik daar ongelooflijk veel reacties op. Iedereen wil ineens maaien. Haha. Dat vind ik wel leuk hoor! Daar hou ik wel van. Anders moet ik dat niet doen natuurlijk. Maar daar krijg ik heel veel vrouwelijke reacties op. Bijvoorbeeld: "Wanneer kan ik komen?" of "Jij bent de leukste boer uit dit seizoen." Ook allemaal hartjes.  

Zat er nog een leukerd tussen?

Nee. Nou, ik kreeg nog een mooi bericht van een vrouw uit Tokio. Die zei: "Niet schrikken, maar ik was te laat met de inschrijving voor Boer zoekt Vrouw want ik heb te maken met een tijdverschil." Ze werkt daar op een internationale school. Ze komt uit Amsterdam en is een mooie vrouw. Maar ze zit vast in Tokio dus ze zei: "Nou, volgend jaar hoop ik je te ontmoeten." Toen zei ik: "Tegen die tijd kan ik wel getrouwd zijn."

Ben je alweer aan het daten?

Nee, nog niet. Als je het me bij wijze van spreken over een paar weken zou vragen zou er misschien iets veranderd kunnen zijn, maar nu niet. Maar als er nieuws komt dan horen jullie het!