Leuk, enthousiast en spontaan

27 mei 2020

Het is alweer ruim twee weken geleden dat de reünie is uitgezonden. Sommige boeren zijn zielsgelukkig met een nieuwe liefde en een paar boeren waarbij de ware nog even op zich laat wachten. Op deze boeren kon weer opnieuw geschreven worden en dat werd er veelvuldig gedaan! Hoe gaat het nu met boer Geert Jan, Johan, Frans en boerin Annemiek? En hebben ze al een leukerd gevonden? 

Portret Johan kijkend in de lens

De laatste uitzending is alweer 2 weken geleden, hoe is het nu met je?

Ja goed. Het gaat zijn gangetje. We gaan gewoon door hè. 

In Boer zoekt Vrouw gingen we natuurlijk op zoek jouw ware, helaas is dat niet gelukt. Maar na de uitzending konden er weer opnieuw brieven worden geschreven en die kwamen er! Wat vond je daar van?

Heel leuk natuurlijk. Dat een aantal vrouwen weer een brief hebben gestuurd. Bij de meesten stond er een verhaal bij van: "Ik wilde niet op televisie en heb daarom eerder geen brief gestuurd. Dus bij deze." Het is best wel leuk om er weer nieuwe brieven bij te krijgen. Het zou natuurlijk top zijn als deze brieven of de vorige brieven, net hoe het uitpakt, wat moois oplevert. Het wordt nu allemaal wat soepeler, allemaal net wat makkelijker om af te spreken dan voorheen.

Zat er nog een leukerd tussen?

Ja zeker. Meerdere. Dus wat dat betreft probeer ik daar wel contact mee op te bouwen. 

Ben je alweer aan het daten?

Nog niet, maar dat gaat wel gebeuren ja. Op dit moment heb ik contact met meerdere dames, waarvan er eentje er iets meer uitspringt. Dus het is op korte termijn wel de bedoeling om weer te gaan daten.

Wat is zo leuk aan deze ene dame? 

Ze komt leuk, enthousiast en spontaan over. Ze ziet er leuk uit. Het zou leuk kunnen zijn of kunnen worden. Maar het moet blijken of dit zo is natuurlijk. Daar kom je alleen maar achter door af te spreken natuurlijk.

Waar gaat jullie volgende date naartoe?

Ik heb nog geen idee. We gaan het zien. Wat zij leuk vindt en wat ik leuk vind. Misschien vind ze het leuk om hierheen te komen of gaan we ergens heen. Er zijn nu meer mogelijkheden nu de maatregelen omtrent corona iets soepeler worden. 

Hoe gaat het met boer Frans?

Ook met boer Frans, die net als boer Johan was te volgen in onze webserie, gaat het goed!
Hij is erg druk. Zo is hij onder andere bezig met de verbouwing van zijn schuur. 
Daardoor heeft hij nog geen tijd gehad om iets met de brieven te doen die hij na de uitzending heeft gekregen.