Vierde kindje voor boer Hans en Audrey

15 oktober 2020

Baby-alert! Boer Hans en Audrey verwachten een kleine meid. Een behoorlijk druk gezin, zoals hij zelf zegt. Maar wel gezellig!

Boer Hans en Audrey

Boer Hans uit seizoen 4 vertelt  vol trots dat zijn Audrey weer in verwachting is. Ditmaal weer van een meisje. "Dan hebben we straks twee jongens en twee meisjes. Mooi verdeeld.", aldus Hans. 
Het gaat gelukkig goed met Audrey. "Ze is af en toe wat moe, maar verder gaat het goed. Al doet ze soms wel wat te veel, maar dat geeft ze dan ook wel toe." 

"Audrey is 27 januari uitgerekend. Wij zijn al over de helft. We zijn al aan het aftellen." Want ook de andere kinderen kijken uit naar de nieuwste telg van het gezin! "Die vinden het prachtig. Ze zijn echt nieuwsgierig en kunnen niet wachten tot het moment daar is, al vinden ze het wel een beetje spannend. Ze hebben het er ook veel over." Dat is ook niet zo gek, ook de manier waarop boer Hans het zijn kinderen heeft verteld was bijzonder. We wisten net dat Audrey zwanger was toen we een keer zondag 's morgens aan de ontbijttafel zaten. Op een gegeven moment zei een van de jongens: "Mama, heb jij een baby in de buik?" We hadden helemaal nog niks gezegd. "Hoe kom je daar nou bij?", zei ik. "Gewoon een vraag.", zei -ie.  "Weet je wat? Ik zal eens gaan toveren." Ik haalde een pollepel uit de la en zei: "Simsalabim. Ik hoop dat er een baby in de buik van mama zit." Ja, maar dat kan niet pap! Toen zei ik: "Dat heb ik ook bij jullie gedaan. Het zal mij verbazen als het niet zo is." Dus we hebben ze een beetje voor de gek gehouden. Een aantal weken later toen we het bekend gingen maken zeiden we tegen de kinderen: "Weten jullie nog dat ik gegoocheld heb?" Dat wisten ze nog.  Toen verteld dat er echt een baby in de buik van mama zat. Ze geloofden het niet helemaal. Dat was wel leuk.

De bedrijfsopvolging wordt wel goed geregeld zo. "Ja goed vier stuks, dus die kans is wel groter geworden. Tegenwoordig nemen ze natuurlijk niet altijd standaard het bedrijf over. We wachten het wel af, maar het zo mooi zijn." 

Had boer Hans verwacht toen hij meedeed aan Boer zoekt Vrouw dat hij vier kinderen zou krijgen? Ja! "Al moet het natuurlijk wel allemaal lukken. We hebben zelf ook meerdere miskramen gehad in het  verleden. Dus je kan het wel gaan roepen, maar daar moet je voorzichtig in zijn. Ik heb altijd al gezegd dat ik een stuk of vier kinderen wil. (Een man van zijn woord, zie hier het artikel) Ik vind dat gewoon gezellig!"