Wat vinden de logés van Bernice belangrijk in een relatie?

31 oktober 2023

Op de boerderij van Bernice zijn Ype Jacob en Johan overgebleven. Een toekomst met haar zien ze allebei wel zitten. Komt hun toekomstbeeld overeen met de dromen van Bernice? En zoeken ze hetzelfde in een relatie? Wij vroegen het ze.

Ype Jacob, Johan en boerin Bernice

Wat zoek je in een relatie? 

Bernice zoekt een partner waarmee ze alles kan delen en waar ze veel lol mee kan hebben. ‘Een echte knuffelbeer. En hij moet een open vizier hebben. Iemand waar ik samen een toekomst mee kan opbouwen hier in Zweden.’ In een relatie vindt ze het dan ook belangrijk dat je elkaar begrijpt. ‘En dat je elkaar aanvult.’  

Ype Jacob
‘Ik vind het belangrijk samen veel lol te hebben’

Ype Jacob en Johan lijken hetzelfde als Bernice in een partner te zoeken. ‘Iemand waar je alles mee kunt delen,’ zoekt Johan. Hij vindt het ook belangrijk dat je elkaar de ruimte geeft om dingen te doen die je zelf graag wilt. Ype Jacob vindt het belangrijk dat je elkaar kunt vertrouwen en dat je samen veel lol kunt hebben. 

Wat is je toekomstdroom? 

Over 10 jaar hoopt Bernice een fijn leven opgebouwd te hebben samen met iemand waar ze van houdt. ‘Als dat niet lukt heb ik waarschijnlijk een huis vol met honden,’ zegt ze lachend.  

Johan
‘Kinderen krijgen en opvoeden lijkt me geweldig’

Ype Jacob hoopt in de toekomst een mooi melkveebedrijf te runnen met een gelukkig gezin. Johan wil gelukkig en gezond oud worden. ‘Dagelijks leuk werk doen en samenwonen met een leuke vrouw.’ Het lijkt hem daarbij heel leuk om vader te worden. ‘Kinderen krijgen en opvoeden lijkt me geweldig.’ 

Hier lees je meer over Ype Jacob en Johan.