Wie past het beste bij Claudia?

9 november 2023

Wordt het Paul? Of toch René? Claudia heeft nog geen keuze kunnen maken, maar het keuzemoment komt steeds dichterbij. Wij vroegen Claudia en haar logés wat ze hopen te vinden in dit liefdesavontuur.

clau 2

Waar ben je naar op zoek?

Claudia zoekt een ‘ami pour la vie’ om lief en leed mee te delen. ‘Hij hoeft niet per se mee te werken op de boerderij, al zou het wel leuk zijn. En ik hoop dat hij van dieren en kinderen houdt,’ vertelt ze.

Ze hoopt dat ze over tien jaar samen van het leven aan het genieten is in Frankrijk. ‘Of wie weet waar! En de boerderij is overgegaan op de kinderen,’ fantaseert Claudia.

De toekomstdroom van René is ‘om gezond en gelukkig in Frankrijk te mogen toeven.’ Paul hoopt op ‘een heerlijk en “rijk” liefdesleven.’ 

Paul
'Heel cliché: wijntje, open haard, ondergaande zon en een diepgaand en goed gesprek'

Romantiek is…

We vroegen de logés van Claudia wat zij romantisch vinden. ‘Heel cliché: wijntje, open haard, ondergaande zon en een diepgaand en goed gesprek,’ vertelt Paul.

René heeft een minder cliché beeld van romantiek. René: ‘Romantisch is als je klaar bent met het wiersen van het hooi, samen een lekker wit wijntje drinken in de wiers.’ Zou hij binnenkort samen met Claudia in het gemaaide gras kunnen proosten op de liefde?

Clauuuu
René
‘Samen aan een relatie werken, en er gemeenschappelijkheden in hebben'

Wat is belangrijk in een relatie?

‘Samen aan een relatie werken, en er gemeenschappelijkheden in hebben,’ antwoordt René op de vraag wat hij belangrijk vindt in een relatie. Voor Paul is het vrijheid, intimiteit en het vermogen om gevoelens te delen. ‘Openheid en het oprecht luisteren naar elkaar.’

En Claudia zelf? ‘Dat je samen een team vormt en elkaar steunt, aanvult en lol hebt! En eerlijk naar elkaar zijn. Elkaar kunnen vertrouwen.’ Iemand hebben bij wie je je veilig kunt voelen, dat is wat Claudia graag wil vinden.

Lees hier meer over Paul en René.