De voorspelling van premier Rutte is uitgekomen

20 mei 2020

Mark Rutte wordt nu geadviseerd door het OMT en RIVM maar toen had hij geen advies nodig om te zien dat boer Herman en Fleur een setje werden.

Boer Herman en Fleur laptop

Fan van Boer zoekt Vrouw

Op zondagavond staat ook de tv van premier Rutte aan, als hij niet druk is zijn land te besturen. Onze premier is namelijk een groot fan van ons programma!

"Ik vind het echt een heerlijk programma om naar te kijken. Het is door en door menselijk. De kandidaten zijn oprecht en stellen zich kwetsbaar op. En dat voor een miljoenenpubliek. Dat vind ik heel moedig en het levert warme en vertederende televisie op. Je hoopt dan ook vurig dat er mooie relaties ontstaan en dat ze lang en gelukkig bij elkaar blijven. Daarnaast zie je prachtige opnames van boerderijen en uitgestrekte vlakten. Zowel in ons land als in het buitenland. Een feest om naar te kijken.'' (AD, 2017)

Droommatch

Onze premier zag in 2017 al de liefde opbloeien tussen boer Herman en Fleur. Die match zag hij wel gebeuren. En hij kreeg gelijk! 

Aanstaande zondag blikken wij terug met boer Herman en Fleur op hun deelname aan Boer zoekt Vrouw. Het jonge stel zou begin dit jaar gaan samenwonen, helaas heeft de coronacrisis een lelijke streep gehaald door hun plannen. Sindsdien zit Fleur alleen thuis en Herman op afstand in Frankrijk. 

Boer zoekt Vrouw Special, elke zondag, 20.25 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.