Hoe leuk is boer Ronald?

Ronald lachend zwart wit
Hoe leuk is boer Ronald?
27 augustus 2019

Boer Ronald door deo gen van vriendin Elsbeth.
"Ik ken Ronald nu, ik denk, 10 jaar. Hij is de kameraad van mijn aanstaande man. Ronald is gewoon echt een hele leuke jongen. Hij is heel gedreven in wat hij doet, met name de boerderij. Hij gaat er echt volledig voor. Hij is ook erg sportief, hij heeft een aantal keren de alternatieve elfstedentocht gereden. Hij heeft ook echt doorzettingsvermogen, dat zie je daarin terug. Verder is het een vrolijke jongen, hij houdt van een feestje en een geintje. Hij kan echt smakelijk lachen om een grapje. Het is gewoon een leuke vent.

Mijn leukste herinnering met hem is denk ik De Zwarte Cross, daar gaan we ieder jaar heen met de vriendengroep. Hij is gewoon een gezellige factor binnen de groep.

Typisch Ronald is dat hij heel eerlijk is. Hij is echt super eerlijk, zal altijd eerlijk zeggen wat hij denkt of wat hij vindt. Dat typeert hem echt.

De ideale vrouw voor Ronald is denk ik een vrouw die het begrijpt om op een melkveebedrijf te wonen en te werken en die zich daarin kan aanpassen. Het hoeft geen boerin te zijn denk ik, maar wel een vrouw die houdt van gezelschap, er voor hem is en gezelligheid in huis brengt.

Het is gewoon een leuke vent en ik denk dat hij gewoon de ware nog niet gevonden heeft."

Advertentie